Naadloze Meubelstukken Met Een Decoratieve Afwerking

Alle Grezzo meubelstukken hebben een naadloos gesmeerde afwerking. De meubels zijn vervaardigd uit tricoya exterieur en aluminium, opgebouwd in verschillende lagen.

De basis van het mengsel is een polymeer, gemaakt van kunsthars en cement. Door toevoeging van verschillende componenten is het waterdicht, zeer hard en toch flexibel. Door onze jarenlange ervaring in de wereld van decoratie, hebben wij een zeer compleet assortiment van verschillende uitstralingen.

Alle producten hebben dezelfde eigenschappen en voordelen:

  • Naadloos
  • Binnen en buiten te gebruiken
  • Lichtgewicht
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Vloeistofdicht

GREZZO CLASSIC CONCRETE

Dit is de meest voorkomende afwerking en heeft de echte betonlook. U ziet veel tekening en structuurverschillen, maar het voelt wel glad aan. We gebruiken het vaak in onze keukens waar gevraagd wordt om een betonlook. Het heeft een stoere, levendige uitstraling.

GREZZO ROUGH CONCRETE

Deze fijne afwerking is zeer rustig van tekening, waarbij de nuances bestaan uit verschillende structuren. Het wolkeneffect komt door de vele lagen die over elkaar worden gezet en de kleine structuurverschillen die handmatig worden aangebracht. Na een droogtijd van 24 uur wordt het geheel machinaal geschuurd, waardoor een hele fijne zandkorrel zichtbaar wordt die het geheel een stoer uiterlijk geeft.

GREZZO POURED CONCRETE

Deze afwerking kenmerkt zich door de pure vorm van gestort beton na het verwijderen van de bekisting. Het materiaal heeft handgemaakte oneffenheden in de structuur: grindnesten, luchtbellen, plaatnaden en verschillende kleuren. Dit geeft meubels een ruwe en krachtige uitstraling.

GREZZO SPARKLING

Onze sparkling afwerking staat voor glitter en glamour. Door de minuscule glasdeeltjes in de toplaag, ontstaat een zeer mooie glinstering in de afwerking. Daarnaast kunt u kiezen voor de ‘glow in the dark’ afwerking, welke helemaal blauw oplicht in het donker.

GREZZO SMOOTH CONCRETE

Dit is de meest fijne afwerking in ons assortiment. De naam zegt het al: hij voelt zeer zacht aan en heeft een hele lichte tekening. De verfijnde look past zeer goed in een strak interieur. Het geeft een zeer chique uitstraling.

GREZZO ROUGH RUST

Bent u op zoek naar een meubel dat de uitstraling heeft van geroest staal? Dan zal onze rough rust u aanspreken. De roestuitstraling is niet van echt te onderscheiden en geeft in combinatie met beton een zeer industriële look.

GREZZO EXCLUSIVE STONE

Deze zeer strakke afwerking kenmerkt zich door het gebruik van kleine stenen in de afwerklaag. Door deze te schuren en daarna te polijsten, worden de steentjes zichtbaar en ontstaat een klassieke terrazzo-uitstraling. Kies voor mat wit of mat zwart en u heeft een echt design meubelstuk.