Exclusief, handgemaakt, modern en gedetailleerd.

Grezzo is gespecialiseerd in het aanbrengen van exclusieve handgemaakte afwerkingen voor interieurobjecten en elementen en detaillering voor de exclusieve zakelijke markt. Onze klanten bestaan voornamelijk uit (interieur)architecten, maatwerkspecialisten, interieurstylisten en jachtbouwers.

Wij voorzien deuren, trappen kozijnen en zelfs complete keukens van een bijzondere uitstraling. Heeft uw klant een idee over een look of een uitgesproken idee? Wij realiseren het!

Door onze jarenlange ervaring in de wereld van decoratie, hebben wij een zeer compleet assortiment van verschillende uitstralingen en structuren.

De decoratieve afwerkingen van Grezzo zijn opgebouwd uit verschillende lagen. De basis is een mengsel van polymeer, epoxy, cement of metaaldeeltjes. Door toevoeging van verschillende componenten is het waterdicht, zeer hard en toch flexibel.

Alle producten hebben dezelfde eigenschappen en voordelen. Ze zijn naadloos, onderhoudsvriendelijk, vloeistofdicht en licht in gewicht. Daarnaast zijn ze zowel binnen als buiten te gebruiken.

Grezzo metal is onze bijzondere exclusieve metaalafwerking, die wij in verschillende structuren en uitstralingen aan kunnen brengen. Van blinkend goud tot grof afgewerkt brons. Of zelfs een zwart geoxideerde deur, vol karakteristieke scheuren voor een rustieke look and feel, behoort tot de mogelijkheden.

Met onze concrete afwerkingen verzorgen wij voor veel keukenbouwers en maatwerkspecialisten voornamelijk keukenbladen en tafels. Deze betonafwerking is waterdicht, krachtig en zeer goed bestand tegen vuil en vetvlekken. Ideaal dus voor een onderhoudsvriendelijke oplossing. De bladen kunnen naadloos afgewerkt worden en dus zijn alle lengtes mogelijk.

Ook een blad op locatie afwerken behoort tot de mogelijkheden.
Dus wilt u een high-end, customized finish voor uw interieur? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!